yngre hannis

bilden är tagen sommaren 2007.. bästa jessie brevid mig<3
är jag mig lik? :)


saknar värmen i alanya

Och alla uteställen, affärer som har öppet 24/7, att vara turist, att snacka skit högt och att säga fula saker på turkiska. Och framförallt saknar jag att umgås med bästa molle varje dag och att bråka med henne.


Måndag 28/11-11

Hej!
Det var ett tag sedan jag skrev, har haft fullt upp! Har varit på julmarknader, fikat, utgång, snackat på viggos och massa annat. Mysigt att ha en massa att göra!
Idag hade jag även lite tur, hittade nämligen typ 700kr när jag var ute med ebba. De ska jag köpa julklappar för.. Och spara och betala en räkning. För jag har noll kronor just nu annars. Bra liv!
Imorgon ska jag till lund och träffa molle och träna. Spinning, finally!
Har inte så mycket mer att säga.... Ehm... Bloggtorka? jao.
Skriver när jag har något mer intressant att berätta =) HUGS


FREDAG 25/11-11

Godmorgon! Ser ni hur tidigt jag bloggar eller? Var uppe kl 5 idag! Helt sjukt, har inte varit vaken vid denna tiden sen jag gick i 3an, vilket är sen i juni.. Ovant det känns! Men skönt :) Fast det var riktigt frestande att ligga kvar i sängen, täcket var sååå gosigt och ebba var sååå mysig. Men icke! För jag ska städa åt mamma idag (MONEY, jatack).
Sen ska vi åka en massa ärenden och ikväll ska jag ut med molle! Ska någon annan hänga med? WOOP WOOP, vet ni hur längesen det är eller?!?!?! Saknar det som bara den, och ikväll ska vi kötta prins berhnard! Har mina kära tre apor, så jag klarar mig fint!
Aja, nu ska jag ta äggen från spisen, och göra Te, frulle!
HUGS
mina goa apor i bakgrunden <3


Molle, espresso house, skitsnack och träning!

Där har ni min dag, nästan i alla fall :) Satt och snackade om allt mellan himmel och jord med molle på espresso house. Tog en kaffe med skinksmörgås också. Gött. Sen drog vi till gymmet och körde fettförbränning och styrka. Nice som bara den, har inte tränat på gymmet på över 2 veckor. Eller är det mer? Vet inte, tiden går fort när man sitter hemma som ett retard.. Det var i alla fall riktigt kul at träffa mollä igen! :*

Är hemma hos mamma just nu och dricker kaffe, vi skulle gått en långrunda med ebbis, men det ser ut som jag får göra det utan henne, för hon har massa jobb att göra.
Just det! Ebba var ensam hemma länge för första gången idag, hon var superduktig! Inte kissat inne eller något! Hon sa inte ett ljud när jag kom hem, jag trodde först att hon dött! Blev svettig där ett tag.. Men hon stog fint vid dörren och väntade på mig (hon var i ett sovrum). Så nu vet jag att det går bra att lämna henne själv några timmar! Skönt :)
Aja, nu ska jag och ebba bränna lite fett! Och ebba ska bajsa;) haha... Kul va?
HUGS



Torsdag 24/11-11

God morgon :)
Sitter och äter  en tallrik gröt med varma bär till frukost med ebba i knät, vi har varit på långrunda tidigt imorse. Riktigt skönt var det! Ska snart hoppa in i duschen och sedan fixa mig. Ska nämligen in till lund och träffa Molle! Längesen vi sågs, det var den 11okt tror jag? När vi kom hem från Alanya andra gången. SJUKT.. Men det har sina anledningar tyvärr, men det behöver vi inte gå in på!
Vi ska fika på något mysigt ställe, sen ska vi in till Gerda och ta oss an ett svettigt pass. Ska bli skönt! Har inte varit på gymmet på två veckor eftersom jag inte har något busskort, så det har blivit många powerwalksrundor.. Men idag ska jag fixa ett! Så nu får jag snabba mig, ska lämna ebba hos mamma också.. Och min cykel är sönder... UHH kommer dö av stress.
Ha en bra dag! HUGS
jag igår (typ 3 på natten... )


sofia har tävling...

Jag vill ha chansen att vinna denna coola tröjan på smnmode.blogg.se från monkeystore.se!
Var med ni också :)


bad girls go to hell

Vet inte var jag ska ta vägen längre, får inget jobb och jag vet inte om jag kan gå frisörutbildningen eftersom jag måste betala hem. JAG VILL KOMMA IFRÅN DETTA HELVETE! Jag vill inte bli behandlad som en jävla trasa mer, jag är också en människa! Jag är villig att jobba, jag söker som fan men får jag ett jobb? NEJ .. vad är det för fel på mig!
..


Onsdag 23/11-11

Hej!
Sitter här och gör ingenting. Ska gå ut med ebba snart och duscha osv. Mer vet jag inte, mitt liv är händelselöst.. Ska ringa syon för vuxenstudier senare, för jag behöver lite hjälp med ansökningen till frisörskolan jag kanske ska gå på! Har jag inte skrivit det i bloggen? Oj, då ska ni få höra nudå!
Jag var på vägledningscentret i Lund förra fredagen. Satt och snackade med en tjej där om vad jag skulle göra med livet (studie/jobb). Så berättade hon att man kunde läsa om och byta inriktning på det man läst på Gymnasiet. Och jag har ju inriktning barn och fritid. Så berättade hon att jag kunde få en frisörutbildning på samma nivå som om jag läst på gymnasiet, vilket är helt okej! Så jag ska ansöka om ekonomiskt stöd, plats på skolan och allt sånt. Och jag hoppas att jag kommer in! Det tar ju inte 3 år för mig att bli frisör nu, men kanske 1-2. Men det är okej för mig. Man kan ju jobba samtidigt. Skolan ligger i malmö och mitt mål är ju att bli malmöbo :) Perfa!
Nu ska jag ta mig i kragen och ringa syon så jag får detta gjort!


Säger godnatt..

Med en mysig bild på ebbis som ligger i min famn och sover :) nighty!


Jag ångrade mig...

Jag kom på att om jag ska byta blogg, måste jag lära mig hela spotlife's sätt att designa bloggen, så nä. Jag stannar här! :)


it's time for change!

Jag ska byta bloggportal.. till spotlife! Känns mycket fräshare att blogga där.. Blogg.se är så tråkigt och gammalt.
När bloggen på spotlife är färdig ger jag er en adress och länk!


Onsdag 16/11-11

Hejsan :)
Idag är jag bara seg, finns inget att hitta på. Ska nog ut på en långrunda med ebba på dagen istället för ikväll.. Sen kanske jag ska åka och köpa vinterskor. Mina från förra året har hållt, tills igår.. Sulan är helt lös?! Höll på att dö i trappan!! Sulan fastnade och jag höll på att snubbla, snacka om att mitt hjärta flög upp i halsen.. Tänk om jag skulle slått ut framtänderna?! HAHA
Håller även på att övertala pappa om att vi ska åka och shoppa julklappar på ullared, det lönar ju sig! Man får allt till mycket bättre pris där.. Och så kan man köpa lite åt sig själv också ;) Änsålänge är han inte övertalad.. Men jag ska nog lyckas. Håll tummarna!


mössa

Egentligen hatar jag denna sortens mössor, och tycker de är fula... men jag vill ändå ha den på något sätt, för den ser så skön ut.... kostar bara 99:- så ska nog köpa en och testa ;)


Tisdag 15/11-11

Hej!
Idag har jag varit hos mamma nästan hela dagen, har bakat rågbröd och druckit kaffe. Mysigt! Har också badat ebba, hon är fluffig som bara den nu. Ser inte klokt ut. Kanske ska köpa hundschampo åt henne....... Och inte använda balsam...... Haha.. Frågade en vi känner som är vetrinär om man kan tvätta hunden med samma schampoo som jag använde och det var inga problem :)
Lagade även middagen idag (som vanligt..) Och det blev chili/curry/lime kyckling-gryta med ris! Gott faktiskt.
Nu ska jag gå en långrunda med ebba, annars får man inte sova mer än till halv 6 imorgonbitti!
PUSS


Måndag 14/11-11

Godmorgon?
Det är ju dock inte morgon mer, men för mig är det de.. Jag sover hela dagarna eftersom jag inte har något att göra. Okej, jag gick upp vid 09.45, men för mig är det sent en vardag. Saknar att ha något att gå upp till, något man måste anpassa sig efter. Jag vill verkligen ha ett jobb, men det är inte så lätt. Inte om man har lite krav... Jag vill inte jobba på mc donalds, eller burger king.. Inte en förskola heller för den delen.. Men hellre det! Och jag vill inte sitta och göra skitjobb vid en dator, jag vill inte torka äldre i röven, jag vill inte steka korv, jag vill prata, hjälpa och ta hand om kunder! Som till exempel i någon butik eller så. Kanske sitta i en reception? Vad vet jag.. Men ett jobb måste jag ha, klarar inte av att vara arbetslös. Jag har ju faktiskt en utbildning och jag vet hur man ska agera runt människor, varför kan inte arbetsgivarna förstå  det? :)
Nu ska jag käka lite lunch, ebba ska kissa också.
Ha en bra dag =)


söndag 13/11-11

Hej!
Idag har jag varit flitig, har satt upp två hyllor i mitt rum, och en stor tavla. Sen har jag sorterat alla viktiga papper i mappar och så. Sen har jag städat lite. Ska visa bilder någon gång.
Har faktiskt slingat håret med mörkbrun färg också, så som jag gjorde i sommras. Fast denna gången gjorde jag det själv. Det blev ju bättre hos frissan men det blev ändå ok för att ha gjort det själv hemma! Visar bild när jag tagit en ;) Är ju sugen på att bli read-head men... Jag är fööör feg. Tänk om jag ser förjävlig ut liksom..
Sen har jag inte gjort så mycket mer, bara röjt undan lite i rummet sen ätit middag hos mamma. Det blev hemmalagade köttbullar! Gott :)


fredag 111111

Sitter i sängen och har fredagsmys med olle. Chips, godis & cola zero. Mysigt, men onödigt.. Äh man får unna sig ibland. Ska spela lite The sims 3 snart, mår inte alls bra idag. Har rikitgt jävla hemsk mensvärk, har tagit citodon och det har knappt hjälpt.. (det är morfin i!!) Fattar ni då hur ont jag har? Helt sjukt. Låg och skakade och kved i sängen med en varm vattenflaska på magen, och inget hjälpte. Låg nog i 5 timmar och hade sjukt ont. Suck :( Det var nog 2 år sedan jag hade så ont sist. Man blir helt hjälplös.
Aja. Nu är det i alla fall under kontroll, jag kan prata och vara glad.. Så nu ska jag inte klaga!
Ha en nice fredagkväll. PUSS


grym låt!


"Sanna mina ord, det här är mitt liv
Ska hela vägen upp och följer min stig
När andra sjöng en dag, så tar jag one take
Varje steg som jag tar leder rakt till topp,
har jobbat för ett mål och en inre dröm
som i dag har fått sitt liv
Trots alla svek, tomma ord står jag fast vid min grej
och är helt okej"

SÅ grymt bra låt!


...



Torsdag 101111

Hej! Ska snart göra lite lunch, får se vad det blir. Kanske havregrynsgröt med sylt? mmmMm..
Olle gick ut med ebba idag, så jag slapp gå upp o fick ligga kvar och gotta mig. Riktigt skönt.
Har inget planerat idag, förrän senare i eftermiddag. Då ska jag till ikea och köpa en hylla och förvaringsgrejer. Kul :) Vi ska nog käka där också.
Nu måste visst ebba kissa också, snuttan. Aja, skriver mer sen!
HUGS


*holding my thumbs*



Onsdag 091111


Hej!
Har tvättat hela morgonen och varit på promenad med Ebba. Hon smutsade ner sig så jag fick bada henne.. Och såklart ville hon inte bli torkad så nu ser hon ut som en stor fnurrig boll, pälsen är helt ruffsig.. så nu måste jag bada henne igen för det ser inte klokt ut. Busunge alltså.. :(
Idag tror jag att jag ska en sväng till ikea och köpa en hylla och lite pappersförvarings-lådor. Får se vad man hittar. Vill få ordning bland mina viktiga papper och bankgrejer.
Ska även skicka in mitt nyskrivna CV till en massa jobbansökningar. Jag måste ha ett jobb nuuu!
Nu ska jag springa ner och sätta på en ny maskin!
hugs


den omtalade tröjan.

från MODEKUNGEN, för er som undrar ;)


den omtalade tröjan.

från MODEKUNGEN, för er som undrar ;)


en tisdagslista.


Var tror du att du är/gör om 1 år?
Jag tror att jag jobbar, eller går någon sorts utbildning. Planerar att flytta hemifrån och sparar pengar som bara den.

Vad ångrar du, om något, i livet?
Att jag inte tagit vissa chanser jag fått. Att jag varit dum och gjort fel många gånger. Att jag inte kämpade mer i gymnasiet och fick mycket bättre betyg. Att jag inte kämpat för att få ett jobb.

Hur kommer du gå klädd i vinter?
Tjocka tröjor/koftor, mysiga halsdukar, fina och coola tights, sköna byxor och "preppy" skjortor.


Vilka 3 saker är du beroende av?
1. Ha stenkoll på vad jag äter.. Kaloriintag.
2. Datorn
3. Shopping

Har du någon dold talang?
Jag kan sjunga och prata med stängd mun?

Vad gjorde du förra helgen? Och vad skall du göra nästa helg?
Hmm, jag kommer inte ihåg.. Jag hade väl tråkigt..

Vad har du på dig just nu?
Mjukisbyxor, raggsockar och linne.

Bästa skönhetsknepen?
Tvätta ALLTID bort sminket.
Använd babyolja när du duschar - mjuk hy.
Använd sminkborstar när du sminkar dig, inte fingrar.
Om du har en riktigt köttad finne (värsta såret) ta Anti på. Det påskyndar läkningen.
Sola någon gång i veckan, man ser mycket fräschare ut.
Motionera 1 timme om dagen - man känner sig mycket piggare.

Vilka är dina dagens planer?
Gå långrunda med Ebba, tvätta och se film... Bra liv man har.

Vad äter du helst inte?
Kebabkött, hamburgare, pommes, pizza, snabbmat.... Allt som får en att må kasst efteråt!

Nämn 3  bloggar du besöker dagligen?
Kissies
Sara Montazami
Dessies

(plus molle & ellis hihi)

Har du haft ett förhållande som varat i över ett år?
Ohja! 4ggr längre haha ;)

Bästa staden/landet du besökt
Har inte besökt någon stad eller något land som jag fastnat för ordentligt. Jag tror att jag kommer gilla typ.. Grekland och Thailand. Om jag nu kommer besöka det, vilket jag vill!

Vilken kändis får du höra att du liknar?
Kate hudson & Blake Lively


Tror du på gud?
Nej, jag tror på mig själv.

Vad är din största rädsla?
Att förlora dem jag älskar.

Nämn en sak du aldrig provat på:
Droger

Vilka är dina favorit namn?
Moa, Chloé, William

Hur/Var vill du bo i framtiden?
Jag vill bo såhär ungefär :

Jag vill ha en lägenhet som är ljus, har högt tak, vitt brädgolv och stora ytor - inga smårum. Och ett fint kök såklart. :)


tävling...

IM IN! Tävling Hos Sofia :) Man kan vinna en valfri vara på youtopia.se!


Städ-måndag.

Godmorgon!
Gick upp vid halv 9 idag och var ute i 1 timme med Ebba. Hon är väldigt olydig ute och gör inte som jag vill. Får träna henne mer på att lyda. Hon är inte ett dugg lärd av de som hade henne innan, hon är tio månader och jag lärde henne sitta för 4 dagar sen .... Hon vet ingenting om att sköta sig och det är svårt att få henne att förstå. Men jag ska allt lyckas! Jag vill ju att hon ska må bra och vara trygg med mig.
Idag ska jag städa lägenheten, det ser ut som fan! Ska slänga allt skit som bara ligger och alla smågrejer och kläder som jag aldrig använder ska jag lägga ut på tradera. Har 3 säckar med kläder/väskor som jag ska sälja. Nästan bara oanvända saker med prislappar kvar. Så går det när man är shopaholic....
Aja, ska sätta igång nu! Vill ha det rent och fint :)
Ha en bra dag =)


the fuck was that

hahaha så söt


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!