ville bara säga också att..

att Hanna Montazami är äckligt snygg. Kolla in hennes hår... Hennes kropp... FUSK!


ojdå ..

Jag har haft en enorm bloggtorka (tror ni märkt det ;p hihi) men jag har massor att göra just nu, är bara vid datorn på nätterna och då hänger jag på facebook.. På dagarna tränar jag & molle intensivt.. Har börjat med att springa 45min intervaller varje gång jag är på gymmet. Det är sjuuukt härligt! Har aldrig känt en sån befriande känsla som jag gör efter ett intervallpass.. Svetten rinner, jag är halvdöd och allt känns bra. Jag får ut mina aggressioner på löpbandet också faktiskt.
Aja, har suttit här i flera timmar och sökt jobb och kollat på utbildnignar. Imorgon ska jag till kommunen och ansöka om ekonomiskt bistånd. HOPPAS FAN JAG FÅR DET NU för jag har ansträngt mig som in i bomben för att kunna få det!
Ska sova nu, langar en NO makeup bild, känsliga tittare varnas.
HUGS
det är förjävligt att fräknarna har börja stanna året om... och inte bara poppar upp på sommaren.. snyft


ett datum att minnas!

Idag fick en utav mina (bästa) vänner en liten pojke! Satt på bussen in till lund när jag fick hennes meddelande om att han kommit ut under natten och jag började gråta, glädjetårar då såklart. Satt där o snyftade medans alla glodde, kul ;) Men det var de värt, för jag är verkligen glad för henne och Anders skull. Ska åka till dem i norge om ett tag och hälsa på.. ILY jessy! Du kommer va en underbar mamma :)


Lördag!

Hallåja
Igår hade jag en bra och rolig dag med molle, vi tränade (körde intervaller på löpbandet sen en sväng bland maskinerna) Sen var vi i Lund och hade kul, körde "taxi" vääärldens snabbaste taxi, malin är galen. Sen åt jag vårrullar mitt i natten. Gött.
Idag ska jag till ikea med mamma och äta lunch. Och JA vi brukar köra till ikea för att käka, gott & billigt ju!
Ska även till obs och lite sånt. Sen ska jag nog träna med malin, vi får se hur det blir. Om det finns tid!
Ska fixa mig nu sen ge mig iväg, ha en nice dag!

ge mig detta håret.... arhh


don't go faster than your angels can fly

Nu sitter den där. Livet ut.
& nöjd är jag!


zac efron

Förut tyckte jag att han var en ful liten bortskämd amerikansk snorunge, men nu när han växt till sig och tagit bort den fula frillan han hade - så är han fan riktigt het! :O där har vi en sak jag aldrig trodde jag skulle säga. Zac Efron är riktigt HET!! mmMm


beautiful people



Bilder från en kväll hos Amanda.



Onsdag.

Godmorgon?
Sitter och ser på tv och äter frukost, ska snart gå hem till mamma och sola 1 timme. Måste få lite färg på min likbleka kropp... Är inte van att vara vit. Senare blir det gymmet.. Har verkligen träningsvärk i min rumpa och "bakre lår" haha.. AJ. Men jag gillar att ha det, för då vet man att man rört kroppen.
Nu ska jag gå & sola. Ha en nice dag.
brunis i somras, en av de få dagarna det var sol..


10/1-2012

hallå!
har tränat idag igen med molle. Skönt! Blev 30min crosstrainer och sen styrketräning. Känns redan i kroppen att man börjat träna igen, är mycket piggare och känner mig mer positiv till allt. Så jäkla härligt. Imorgon ska vi träna igen!
På torsdag ska jag & molle göra en nice grej, ni får se vad det är sen ;)
nu ska jag sova, så nighty!


nattinlägg

Sitter vid datorn för att jag inte kan sova.. Har haft en slapp söndag hos mamma idag, vi har sett på flera filmer, vilat, käkat hemmagjorda köttbullar, druckit massa kaffe & så har jag cyklat 1,7mil på träningscykeln. Mamma köpte även ett solarium idag, så har solat i 45minuter haha. Fick lite färg.
Imorgon (eller ja, idag blir det ju) är det första dagen på mitt nyttiga liv. NO MORE ALCOHOL, GODIS, CHOKLAD, SKRÄPMAT, LÄSK... ja you name it. Ska börja träna som vanligt igen, fler spinningpass bara. Ska bli nöjd med min kropp, för kan alla andra så kan fanimej jag också. Sen ett stort PLUS är att mollanbollan är med mig i detta, vi ska klara detta finis.
Kan ju berätta att jag ätit lite extra choklad idag, eftersom det är slut med det sen. Mår inte särskillt bra nu.
Haha
måste sova nu, nighty sötnosar.



the 4rd one?


sen vill jag göra denna också.. tatueringar är som droger... man kan inte sluta när man gjort sin första..



the 3rd one?



Ska göra en tredje tatuering på övre innerarm.. Lutar åt det översta typsnittet.



dreams



Sunday

Godmorgon!
Sov hos mamma inatt för vi skulle åka och köpa ett solarium klockan 10... Jag gick upp kl 8 och duschade och allt, så skickar personen som säljer solariet ett sms att vi inte kan kommma förrän efter kl 5. FUCK YOU, jag kunde sovit fleeera timmar till ju. Ahhhh.
Aja, ska bada ebba eller något .. Och ta två mil på träningscykeln ...
Ha en mysig söndag!



...

If you have to keep wondering where you stand with someone, maybe it's time you stop standing and start walking.


minnen, eller vad säger du molle?



Lördag.

Hej!
Har precis cyklat på träningscykeln i 40 min = 2,5 mil & -400kalorier : ) Nöjd.
Ikväll ska jag & molle käka på viggos så tänkte att det var nödvändigt med lite extra förbränning idag. Ska cykla 30min till senare.
Igår satt jag med några vänner på viggos och höll sandra sällskap på hennes 20årsdag. Drack kaffe och hade det myisgt. Stack hem vid 11 och sov hos mamma igen, det var så jäkla kallt igår så när jag hämtat ebba hos mamma ville varken hon eller jag gå ut i kylan.
Aja, nu ska jag äta lunch sen duscha =) Ha en nice lördag
HUGS



ska åka nu..

till burlöv center, eller ja OBS som jag kallar det.
Vill bara skriva att min vän Sandra fyller 20år idag, så grattis som fan till henne!
sandra är hon i lila balklänning :) hihi


it's friday!

Hej!
Bloggar hemma hos mamma då jag sov här inatt, vi såg en äcklig film "jeepers creepers 2" och jag skulle gå alldeles själv hem sen, vid kl 2 på natten.. förbi en kyrkogård.. nja, nä! Så jag sov över. Nu ska jag strax gå hem och duscha och lite sånt, sen ska jag åka och köpa ett par nya jeans. Kanske det blir någon tröja också, har verkligen inte köpt kläder på evigheter.. Tur det är liite rea. Vill ha en ralph lauren piké.. en marinblå.. Men nä, jag har ju inte råd.
Aja.. Nu ska jag dricka upp min naturdiet shake och mitt kaffe! Gött. Jag har druckit såna shakes sedan i måndags, varje mål utom middag, för jag måste ha lite riktig mat har jag märkt annars orkar jag ingenting.
Ha en bra dag, huuugs!



turkietbilder (del 2)



turkietbilder (del 1)

Vissa bilder kanske ni sett, andra inte.. Saknar värmen otroligt mycket så det är därför det kommer en massa alanya bilder nu..



Onsdag 4/1-2012

Godmorgon!
Ska strax iväg och övningsköra med mamma, det blev inget igår för det var sjukt jobbigt väder med blåst & regn. Ska försöka träna idag, ska bara få med mamma så slipper man åka 2 bussar... Annars får jag gå en runda (lagom nice i detta väder..)
Nu ska jag klä mig och lite sånt sen drar jag!
HUGS


Tisdag 3/1-2012

Godmorgon!
Usch, är såå trött idag.. Ska snart hoppa in i duschen och sen fixa mig. För jag & mamma ska ut och köra lite. Jag har kört med pappa i 1år, har kört bil själv till ullared och kört överallt med pappa, men mamma vill att jag ska börja från början på en parkering med henne... Tack? Okej jag förstår att hon är lite nervös, men endå.. Har man övningskört i 1 år bör man väl ändå klara mer än en parkering. aja, får bevisa för henne.
Den enda bil jag inte kan köra är molles, den är helt omöjlig för mig. Haha, pappas volvo är den lättaste och mammas bil känns som en radiobil på liseberg..
Sen ska jag till obs och byta en tröja och kanske köpa ett par jeans för de pengarna istället. Vi får se! Ska nog även gå till en agilitybana med ebba, hon behöver leka av sig lite..
Ikväll blir det viggos med malin! Kaffe och oboy blir det väl då antagligen :)
Nu måste jag in i duschen, hugs!


nattinlägg

Jadå, nu är det den 2a januari. Villket innebär back to reality för min del. Eller, back to rutiner! Idag är det slut med skräpmat, allt godis & snacks och läsk. INGET är tillåtet. Och det klarar jag galant. Äter inte godis eller sånt ofta men det händer, och nu ska det inte hända mer på ett bra tag. Klockan 11 är det spinning för min del och sedan gymmet. Och i två veckor framåt ska jag leva på pulvershakes. I'll make it =)


-

Mirror on the wall, here we are again..
Through my rise and fall,
you’ve been my only friend.
You told me that they can understand the girl I am,
So why are we here talkin’ to each other again?


Min nyårsafton.

Allt började bra, åt tacos hos mamma och glass till efterrätt. Sen stack vi hem till pappa där jag bor och jag fixade mig lite och drack lite vin. Malin drack visst mycket vin.. För sen stack vi till en hemmafest och därifrån till sjukhuset. Lille molle, tur att allt gick bra. Du tajmade bra och fick dit ambulansen precis kl 23.55 så tolvslaget firade jag längst fram i ambulansen med en ambulanskille och jag hade världens utsikt och såg alla raketer typ.. Och malin låg där bak och såg inte ett skit, haha.. Tur jag filmade lite åt henne.

När vi väl kom till sjukhuset var jag lullig och kunde inte va seriös alls, malin mådde bra igen och vi skrattade och sånt så alla sköteskor kollade snett... Haha
Sen åt vi nattamad, lyxigt var det - sjukhusautomat mat blev det. Och en äcklig kaffe.
trots all skit, hade jag ett ovanligt nyårsfirande och vi hade kul trots alla omständigheter. Så, jag är nöjd!
GOTT NYTT ÅR!


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!