om 6 timmar säger jag och molle: hejdå sverige & hej turkiet!

Vi ska ha det bäst! Nu tar vi alanya med stooorm! :D
NU: SOVA zzZzzZzzzZzzz


-my day-

Idag har jag varit i stan med Molle. Vi växlade pengar till resan, kollade runt i affärer och tog en fika. Sen drog jag till gymmet och tränade en stund. Sen åkte jag och hyrde film, såg den hemma hos mamma och hade en lååång mys-stund med mina marsvin. Kommer inte träffa dem på två veckor nu ju, snyft.. hihi
Imorgon åker jag till ullared kl 08.30.. Snark... Men det ska bli kul. Jag ska köra!
Sen om typ.... 1 dygn + några timmar, ÅKER JAG OCH MALIN TILL TURKIET!!!!! WOOOHOOOOOO
Jag kan typ inte sova, ligger bara och tänker på hur nice vi kommer ha det... ååååh jag längtar.
Har packat lite till idag, har lite kvar. Sen är jag redo! Woopwoooop
Nu ska jag sova, måste ju upp typ kl 6 imorgon..
jag idag =)


ny design

Funkar den att se för er? Jag kan bara se den när jag "förhandsvisar" inne från bloggen när jag öppnar min blogg i google chrome, men när jag använder Internet explorer kan jag se allt det nya.... Suck :(


jag saknar dig

Igår var jag på bio med Malin och såg "jag saknar dig". Den var konstig, annorlunda och krånglig tyckte jag. Men endå bra, om man satte sig in i handlingen. Jag grät lite, för den var rätt sorlig. Men inte värd att se på bio, så hyr/ladda ner den istället..


fransar

Såhär ska min höst-sko se ut. Goodlookin' or what?
Just denna kommer från ZARA och kostar 1 395:- Och det kan ju jag glömma! Så får leta upp en liknande sko från en annan affär, men jag vill ha denna liksom... Får se hur jag gör!


vart jag mig i världen vänder, står jag här med tomma händer och längtar efter något som kan rädda mig.



240811

Godmorgon!
Sitter framför datorn & käkar frukost just nu och halvläser tidningen. :thumbup: Gjorde en god youghurtblandning med bananer och jordgubbar + special K. Gott!
Om en stund ska jag åka in till Lund och köra ett spinningpass. Härligt! Malin ska med också, kul :)
När jag kommer hem sen MÅSTE jag städa mitt rum, det ser ut som ett helvete där inne. Ni anar inte. Fan vad lat jag har blivit med städningen, men jag hinner aldrig? Känns det som.
Nu måste jag käka upp frukosten, hajs!
:)
och vet ni? JAG ÄLSKAR SPINNING :D


nästa -> TRÄNA

*gääsp* Har nyss vaknat från min powernap! Gud vad skönt det var och vila lite. Är så orkeslös hela tiden känner jag, så jag behöver vila en stund på eftermiddagen. Och NEJ det är inte för jag inte har jobb osv, det har varit så under en lång period sen i julas ungefär! Så idag har jag faktiskt köpt berocca, två olika sorter! En som man ska ta varje dag, och en man ska ta när man känner att man behöver mer energi. Tog nyss den sistnämnda som heter BOOST och det känns faktiskt som den bubblar igång mig typ, att något händer med tröttheten! Hoppas det hjälper :)
Nu ska jag åka och träna, ser att mamma står med bilen och väntar. Ha en fin kväll! Min kommer dock bli svettig ;)
blir crosstraining och rygg/armar och kanske lite ben idag :)


revlon nutri-color creme 931

Köpte denna produkten igår. En färgbomb till håret! En lätt toning ungefär.
Jag testade den också igår, och det blev lite skillnad i alla fall. Jag ska göra om det en gång till imorgon tror jag. Mitt hår brukar vara segare än andras.. Men den ska göra mitt hår mer dämpat och inte så ljusblont som det blir nu på sommaren. Kommer även va skitbra och ha efter resan, då jag kommer ha vitt hår.
Tummen upp! Finns ju i flera olika färger och jag tycker alla ska testa, eftersom håret får nytt liv!


230811

Godmorgon!
Har precis ätit frukost och lite sånt. Sitter en stund vid datorn innan jag ska bege mig till min gammelfarfar på en fika. Rätt skönt att ha något och göra.
Senare idag ska jag in på någon hälsokost affär och köpa ett vätskedrivande Te inför resan, jag samlar alltid på mig vatten... Och ikväll blir det såklart träning!
(DET ÄR BARA 5 DAGAR TILL JAG OCH MALIN ÅKER!!!!!) :D
Vi var i malmö hela dagen igår och köpte lite saker inför resan. (hahaha malin du vet vad jag fnissar åt just nu) Jag är helt klar nu typ, ska bara ha en till neccesär! FAN vad kul det ska bli! Köpte en långklänning igår, något jag aldrig trodde jag skulle göra.. Den var hur söt som hällst. Den ska jag ha med mig!

Äh, nu ska jag fixa mig och åka till Farfar.
Ha en nice dag ;)


that's just me



vila i frid..

Idag lämnade lilla Ville oss.. :(
Han har det bätte nu, för han var så sjuk. I slutet ville han inte ens äta eller dricka..
Jag och min familj fick i alla fall 6 fina år med den gamle skrutten och det är jag glad för, eftersom marsvin inte brukar leva mer än 4-max 5 år. Han var en kämpe!
Och förhoppningsvis lyckades han skaffa en liten Ville-junior med en av våra två andra marsvin (maya & molly) För båda dem två ser ut att vara på smällen, de riktigt tjocka om magen. Jag hoppas på att han fick chansen att försöka bilda en liten familj hihi.
Jag hoppas han mår bra nu, och att han tyckte om att bo med oss.
Vila i frid lilla Ville, hannis saknar dig redan.. :love:


-> nu blir det träning!

Drar till gymmet och tränar lite. Blir fettförbränning idag :)


en sak som gjorde mig väldigt glad idag!

Är att jag ska bli moster till en liten pojke i januari! :love:
Min bästa vän Jessica ska få en liten "gutt" och det kommer bli så roligt! :D Hon bor ju dock i norge, och vi är inte släkt alls, men jag ser henne som min egen syster eftersom vi känt varandra så länge och hållt ihop fast vi har hundratals mil mellan oss! Så, jag ska bli moster! Önskar verkligen Jessica och Anders all lycka dem kan få! Jag ska även kolla runt efter lite namn, inte välja ett men ge tips! Så roligt :)
Moster-hannis kommer med massor av presenter när bebisen är kommen, ily jessica.



turkiet - alanya

Malin & jag drar till Alanya i 2 veckor den 28augusti! Så roligt det ska bli! Det är 10 dagar dit och jag vill redan börja packa...! Dock får man bara ha 20kg i resväskan, och min väska väger 5kg! Kommer ha övervikt, det vet jag redan haha... Får proppa ner kläder och grejer i handbagaget.
Dock så är jag så fattig, jag får leva på minimum där nere... ALLA BIDRAG UPPSKATTAS! hahaha ..
(på bilden ser ni var vi ska bo.. lägenhets-hotell!)


åker till gymmet nu!

Tänkte passa på & lägga in en ful bild också. Jag kan inte fastna på bild alls länge. Så detta är min nya pose.
Nu åker jag till gerda, ska bränna alla jävla kalorier jag käkat idag. PUSS


160811

Kom precis hem från mammas hus, har gett ville vatten idag igen.. Han mår INTE bra alls... Tror att han är inne på sin sista veva nu, han är ungefär 6-7år gammal och det är mycket för att vara ett marsvin. Han är jättedålig i sina ögon nu också. Dock har han varit blind i typ 1,5 år (därför han han gråa ögon) men nu är det något annat som är fel. Lilla Ville :( Mår dåligt av att tänka på honom, men han verkar inte lida om man hjälper honom med vatten/mat osv. Usch :(
Hoppas han inte har ont.. :love:
Åt även lunch hos mamma, hon hade gjort hembakta bullar igårnatt så det var hur mumsigt som helst! 
Nu tänkte jag vila/spela the sims 3, för runt 7 tiden ska jag träna :) :thumbup:
Här ger jag honom vatten :love:


mys

jag älskar marsvin, hihi.


150811

PUH! Idag har jag fått ett dussintal saker gjorda.
Imorse åkte jag hem till mamma och gav mitt ena marsvin Ville vatten, han kan inte dricka själv längre.. Igår var han väldigt uttorkad och jag satt med honom hela kvällen med vattenflaskan och gav honom vatten. Han har magrat mycket och hans nos var helt  torr och hård :( Det hände under 2 dagar ungefär, att han blev så sjuk.. Han har en annan sjukdom också som gör att man inte kan ta upp honom och mysa med honom så det var därför jag märkte det så sent.. Usch.. Men nu är han på bättringsvägen igen, han äter och kurrar och burrar igen. Tur!
Sen har jag röjt i mitt rum, har verkligen städat varje millimeter här inne. Och jag lovar er, ni har aaaaldrig sett mitt rum så stökigt som det var innan jag städade idag. Sjukt jobbigt, massor med kläder överallt och hårgrejer, väskor... Ja ALLT! Stök-hannis måste bort, i alla fall tills jag flyttar hemifrån. Men det har blivit bättre än förr tror jag, för nu bryr jag mig om mitt rum mer.
Nu ska jag käka någonting sen ska jag faktiskt åka och träna på Gerdahallen. Blir nog 1 timmes crosstraining och sedan rygg/mage/ben i gymmet :) Skönt!


höst/vinter jacka

Åååh, jag har hittat min jacka inför denna höst & vinter! Den är från Jofama (by kenza). Supersnygg! Priset är dock toooo much, men får jag ett jobb kan jag kanske köpa den! Den MÅSTE bli min. Jag är lite kär.
den ska bli min.... :(


fint



ser så gott ut....



..men tyvärr är det inte så gott som det ser ut :(


rosa kavaj


Jag efterlyser en snygg rosa kavaj, jag hittar INGEN i butik alltså, har letat överallt.. Ser ni någon fin så HOJTA gärna! :(


nya byxor


Köpte ett par nya byxor idag! :thumbup: Inför det kallare vädret som börjar komma? Känns som höst nu.... Aja! De är från bikbok :)


måndag 080811

Godmorgon!
Fy så trött jag är, det blev en lång filmkväll igår för filmen vägrade fungera hur länge som helst.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, får komma på något. Finns inte så mycket att hitta på när man har lite pengar..Tyvärr.
Jag ska nog fixa lite med bloggen, för ni ser ju hur den ser ut.
Jag ska bara luska ut vad det är jag ska ändra för kod för att få bort det gråa -> där i menyn.
Sen får bloggen se ut ungefär såhär, lite typsnitt ska ändras men inget mer. Jo just det, fotot på mig i menyn också!
Nu ska jag käka lite frukost och spela lite the sims 3 (jag vet, nörd! men har snöat in på det ..... suck :(.. )

typ.. 1,5 år gammal bild på mig.. är jag mig lik?


orkar inte

Min blogg är alltid så tråkig i sitt utseende. Gjorde något skit i photoshop idag, men som ni ser så pajjar blogg.se kvalitén på bilden. Den ÄR finare i PS.. Suck.


Filosofi: Vetenskaplig grundkurs, 30.0 hp

Funderar på att läsa denna kursen på LUNDS UNIVERSITET (vetenskaplig grundkurs) när den börjar igen, jag vet inte om jag kommer tycka det är kul, men det låter kul?! Här är beskrivningen av kursen:
Du får en orientering om ett antal centrala västerländska företeelser och begrepp som vetenskap, teori, metod, historia, språk, kommunikation, samhällssyn, människosyn etc, så vill kursen utveckla en självständig attityd till kunskap, en ökad benägenhet att ställa frågan "Hur vet man det?" och att lita på sin egen förmåga att resonera. Ytterligare en viktig kompetens är förmågan att effektivt presentera vetenskaplig kunskap i skriftlig och muntlig framställning som aktivt utvecklas parallellt med de teoretiska studierna.
Tror det kan vara en kurs för mig, jag får se vad jag gör. Får jag inget jobb är detta något jag kommer göra :)



seg vecka

Har inte haft tid att vara på datorn denna veckan, bara småstunder någon gång då och då. Därför har det varit dåligt med inlägg!
Jag har solat UTE 3 ggr denna veckan, så sammanlagt denna sommaren har jag varit  och solat & badat typ ... 5 gånger. SJUKT! Förra sommaren var jag fan och badade & solade flera veckor i streck. Snacka om dålig sommar. Som tur är ska jag utomlands snart, runt den 22 augusti! Längtar jag? JA!
Just nu är jag i västra götaland, ska snart ner till "centrum" och köpa något för ett presentkort jag fick på studenten, affären heter Sprudla!
Så nu ska jag fixa mig, hajs!

bild från i julas! halebop hihi



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!