sunday

Godmorgon!
Har precis vaknat, nu sitter jag här och myser med findus. Har lagt in några ciabatta-bullar i ugnen som jag ska käka till frukost.
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag men imorgon, DÅ SKA JAG SOLA OCH BADA, det ska vara fint väder här för första gången på flera veckor! Ni anar inte hur jävla glad jag är! :D



lördag

Sitter och kollar på "unbreakabels" på kanal 5, tycket det verkar kul att vara med där! Om jag vore i toppform skulle jag lätt sökt in dit! Om det går vet jag inte, men det verkar så sjukt kul?! Älskar utmaningar!

Nu ska jag måla naglarna turkosa. Och sen ska jag städa burarna till marsvinen. Vilka utmaningar mitt liv bjuder På va?! ;) haha....
ÄR SÅ UTTRÅKAD ATT JAG SNART AVLIDER.


paranormal activity 3

JAG VILL SE DENNA NUUU!


-



findusmys

Imorse låg jag & Findus i soffan och hade det så mysigt. Tror det var hans sätt att säga grattis till mig? ;) hihi nä kanske inte, men jag låtsas att det är så!

Idag vet jag inte vad jag ska göra, känns som jag behöver lite tid för mig själv, men vill ändå ut & träffa mina vänner. Svårt val, får se hur jag gör..
Nu ska jag duscha, kan inte sitta här halva dagen!
Hugs.


all because of you



364 dagar sen du sa hej för första gången

..Och du väckte för stora förhöppningar, saker du inte höll. Du lovade mig så jävla mycket, men inte ett jävla skit höll du. Mitt hjärta gör ont när du är i mina tankar. Och jag kan lova, att jag tänker på dig minst tio gånger om dagen.
på detta fotot var jag så lycklig, jag hade allt.. nästan iallafall.. kommer du ihåg när jag skickade denna bild till dig?


it's my b-day!

Idag fyller jag 19 år! Kan inte förstå att det har gått ett helt år sen jag blev 18år.... Tiden bara flyger iväg!
Just nu är det natt, men "imorgon" eller ja idag, ska jag hälsa på mormor+morfar & gammelfarfar och fika lite, sen ska jag hitta på något kul.. Kanske blir det så att jag drar ut med jessie & anders och äter middag. Ingen i min familj är intreserad av att fira mig typ, så det får bli som det blir. We'll seee =)
nu ska jag sova.. KRAMAR!
bild från i lördags när jag var & firade Lia! =)


Jag älskar när du krossar mitt hjärta, då kan jag dela det med flera stycken.



sömnproblem or what..

Jag kan inte somna, så jag satte mig här.. Har inte sovit bra på flera veckor. Jag sover, men endå är jag trött när jag vaknar igen. Känns som jag halvsover en hel natt.
MÅSTE HA ETT JOBB... Är beroende av att ha en massa grejer inplanerat, jag kan inte gå & vara ledig hela tiden, det är supertråkigt! Kan tänka mig att det är för jag är så uttråkad jag inte kan sova.. Usch & fyyyy. Trött på skiten.
Imorgon går jag till arbetsförmedligen igen, ska verkligen kämpa för att få ett jobb nu.
(jag fyller 19år om 2 dagar, woopi..)
bilder från i söndags :love:


yesterday.

Igår sa jag hejdå till Jessy, som drar till mallorca 1v... fusk? :bigeyes: sen var jag en runda på nova :)
jag igår :P


tonight, i leave my world behind



körkortet - sooon.

I sepember börjar jag min intensivkurs! har bokat in mig nu :D så om jag är tillräckligt duktig har jag mitt körkort i början på oktober. HUR NICE?!?!?!


new hair colour



håret!

Ja, som ni kanske sett har jag inte lagt upp någon bild på mitt nya hår. Och det är bara en anledning till det - det är så jävla kort. ;( Jag har köpt löshår (hihi) :cool: och idag ska jag sätta i det. Så antagligen kommer det en bild ikväll eller imorgon :) :thumbup:
Och färgen, ja det blev inte som jag ville. Jag hade nästan vitt hår och då kan man inte lägga i en guldaktig färg. Så det blev en massa tunna mörka slingor - till att börja med! Detta är nu mitt nya projekt. Jag ska gå till frissan ungefär 3 ggr till, och slinga olika slingor (först ska jag dock lägga i en mörkblond/ljusljuuusbrun färg i hela håret så att jag får en bra grund) Sen ska vi slinga med olika sorters slingor. Det kommer nog bli skitbra, men det kommer ta ett tag. Dock börjar jag inte med detta projket förr än jag varit utomlands i augusti/september för håret kommer blekas igen där.. :)
NU ska jag duscha, fixa mig sen bär det av till sjöbo marknad med bästa Jessy! :love:


Don't be so quick to believe everything you hear, because lies always spread faster than the truth.






nighty nighty

Nu ska jag sova, om det går.. :question: Är jättenojjig inför frisören imorgon. Gillar inte att andra pillar o fixar med mitt hår. Har inte klippt mig hos en frisör på säkert 3-4 år? Sjukt. Men nu behövs det, jag har bara rakt platt hår.. JÄTTEkul frilla liksom. AHH jag blir kissig hela tiden nu, jävla nervositet. Aja, tänkte bara säga natti och visa en snutt av min säng, ni ser väl på bilden?! NIGHTY n' kisses tooo ya. :tired:


.hjälp.jag.är.nervös.

ahhhhhh!
Jag ska till frissan kl 10 imorgon.... klippa & färga/slinga.... jag kommer kissa ner mig halv 10 imorgon...... oh my god, haha! Jag har inte färgat mitt hår på typ... 1,5år. Bara slingat utväxten.. Förstår ni mi rädsla?
Men denna blonda (nästan platina) färg måste dämpas lite, jag kan intee ha så ljust för det ser inte klokt ut med min hudfärg..


söndag

woop woop.
Jessie är i sverige nu, så härligt! :) Vi har varit & badat idag, sen bara gått runt & snackat en massa skit.
Har även hämtat hem min STORA dubbelsäng från mamma. Jag vill verkligen ha den på mitt rum, men den får inte plats i de rummet jag har nu... Och pappa har precis renoverat & tapetserat om och lagt golv i mitt rum.... Men jag kan inte ha den lilla 90 sängen jag har nu, så jag är illa tvungen att byta rum. Känner mig oehört elak mot pappa som slitit o gjort fint för min skull, men han förstår mig hur jag kände. Så imorron ska jag byta rum! Jobbigt men det kommer va så jävla skönt och sova sen... haha.
nu blir det lite te, sen sova! (sista gången i minisängen, wiii!)


jennifer aniston, så snygg!


här har vi den färg på håret jag vill ha! så jädra snyggt.
ska gå till frissan och fråga hur mycket det kostar att få det så :)



intensivkurs

Har kanske fixat pengar så jag kan ta mitt körkort. Ska gå en intensivkurs då! HOPPAS jag får de där pengarna, HOOOPAAS. Jag kan köra, jag måste bara plugga massor. JAG SKA HA MITT KÖRKORT INNAN SOMMAREN ÄR SLUT!!! (ta i trä)..


borta bra men hemma bäst.

FY så skönt det är att vara hemma, har saknat min dator, min säng, mina djur, mina kläder - ja ni förstår :)
Ska ner och sola om en stund, var evigheter sen jag solade sist?! Bleknar ju iväg... PLUS att jag har fjällat på ryggen för första gången på typ 3 år? Skit också...  :( Men som tur är är det uppe vid nacken så håret döljer det mesta!
findusmys i gräset i början av juni!


MUMSIGT


Igår åt jag världens goaste mat någonsin tror jag. Kycklingwook, ris och soya på! FY vad gott det var, älskar att ha soya på ris.. MmmmMm


im on a boat


Imorgon åker jag hem, ska kela ihjäl mina marsvin & kisen findus. Gud vad jag saknat dem..


Spreading my wings, learning how to fly.



There is no elevator to success. You have to take the stairs.



Stairs are climbed step by step.


I should enjoy life, but I can not.



en fin sommarkväll



-the rite-


såg denna filmen igårkväll, fy vad äcklig den var.. men inte läskig alls.. Sevärd! :thumbup:


this is our song, v.


remember?


vila i frid


"ska häänsy däänsy ikväll?" .. aldrig mer kommer jag få höra de orden.. det var liksom en grej du alltid skrev till mig när helgen närmade sig.. eller när vi spelade ölspelet o så skulle alltid du kommentera varje grej som jag gjorde, att jag var en dum blondin. även om du var ett riktigt pain in my ass just då, så kommer jag verkligen sakna det..

jag kommer minnas dig som en fin vän, danskompis & en person som gett mig många råd och sagt fina ord..
vila i frid fina victor sanchez
<3

och namnet häänsy, som du kom på, ska jag ta vara på..


the adjustment bureau


Såg denna filmen nyss, och den var riktigt bra! Precis sånna här filmer älskar jag! Ingen som vet någon liknande?


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!